Op deze website zal een gedeelte van het aanwezige fotomateriaal worden getoond. Voor de foto’s is toestemming gevraagd alvorens deze geplaatst worden. Bent u toch van mening dat er ongepaste foto’s op de website staan, neemt u dan contact op middels secretariaat@ehbovoorthuizen.nl.

Naast de foto’s van EHBO Vereniging Voorthuizen, zou het zomaar kunnen zijn dat u zelf nog leuke foto’s heeft die met de vereniging te maken hebben. Indien u deze ook op de website beschikbaar wilt stellen voor de andere leden, kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden. Zij zullen u dan vertellen hoe u de foto’s kunt opsturen zodat ze geplaatst kunnen worden.

Foto’s

Nieuwjaarsreceptie Oldtimers

Kerstmarkt 15 december

Jaarafsluiting 7 december 2023
Volgens de traditie een andere lesavond dan gebruikelijk. Deze keer met 2 spellen op EHBO-basis, ganzenbord en de toren van pisa, waarbij sommige mensen onverwacht fanatiek werden. En als afsluiting natuurlijk koffie/thee met kerstbrood.

Lex 25 jaar LOTUS

Floralia 16 september

Old timer event 31 augustus

Op 26 augustus waren we erg druk. We stonden op:

Braderie

Voorthuizen Loopt

Opening feestweek 100 jaar christelijke scholen Voorthuizen

Seniorentocht

Leden/jaarvergadering

Afscheid voorzitter Willem en secretaresse Trude

Koningsnacht en -dag

INBA 22 april

Paasmarkt 8 april

Vrijwilligersuitje

Competentiedag

Symposium AED maart 2023

Opleiding 2023

Cheque Oldtimer Evenement

Met de Nieuwjaars receptie mochten wij wederom  een cheque van 1000 euro ontvangen. Benny Geurts heeft de cheque overhandigd aan Wilma en Trude

Geslaagden reanimatie/AED januari 2023