Evenementen, bij wie moet je zijn?

De leden van EHBO Vereniging Voorthuizen assisteren op vrijwillige basis bij verschillende evenementen binnen de gemeente Barneveld en omliggende regio. Het assisteren bij deze evenementen zorgt voor extra inkomsten voor de vereniging. Dit maakt het mogelijk om de contributie laag te houden voor alle leden. We zijn dan ook enorm blij met de inzet van onze, vaak vaste, groep vrijwilligers.


Pas als er een aanvraag is om EHBO-ers voor een evenement te leveren, komt u in actie. Op de lesavonden vooraan bij de deur liggen de lijsten waarop de leden zich kunnen inschrijven voor het posten. Meestal lukt dit dan ook wel. Gelukkig zijn er leden die de moed hebben om te posten. Maar helaas zijn er ook leden die niet durven, willen of kunnen. Stel je voor dat er wat gebeurt, ………………. wat dan?

Vaak is het alleen een pleister plakken. Inderdaad er kan ook wel eens wat anders gebeuren. Dan is het toch fijn dat je met z’n tweeën bent, want in principe sta je nooit alleen. En twee weten meer dan één. Ook zijn er evenementen als bv het loopfestijn waar meer mensen posten, zelfs van het Rode Kruis. Dus daar ben je nooit alleen. Verder zijn er nog veel meer evenementen waarbij uw hulp welkom is. Denk je ik ben wel benieuwd en wil wel een keertje posten, geef je dan op voor zo’n evenement. Eten en drinken wordt meestal wel goed verzorgd en anders mag je daar gewoon om vragen.

Regelt u zelf wel even vervanging als u had gezegd dat u ging posten, maar uiteindelijk niet kan?
Geef de wijzigingen door aan Linda van de Glind, zij coördineert de evenementen (voor telefoonnummer zie adressenlijst op het ledengedeelte van de site).
Terug naar verenigingsnieuws

dragers