AED/Reanimatieopleiding

Wist U dat in Noorwegen 95% van de bevolking een EHBO diploma heeft en in Duitsland en Oostenrijk 80%? Nederland loopt in heel veel altijd voorop, maar als het om hulpverlening gaat, blijven we ver achter…..slechts 3% van de bevolking heeft een EHBO diploma! Je moet er toch niet aan denken dat je partner of je kinderen iets overkomt en dat je dan niet weet hoe je moet handelen. Voor veel mensen geldt dat ze “nog wel een keer een EHBO opleiding willen gaan doen”. Alleen komt het er dan meestal niet van.

Wat iedere Nederlander in elk geval zou moeten kunnen is reanimeren, want dan maakt elke seconde meer de kans op overleven heel veel groter.
In 1 middag leer je onder leiding van een zeer ervaren instructeur:
* hoe je iemand van buik naar rug draait
* hoe je een ademhaling controleert
* wat een normale ademhaling is
* hoe je iemand stabiel legt
* hoe je moet reanimeren
* hoe je een AED gebruikt
Na afloop ontvang je (bij goed gevolg) een certificaat.

Voor slechts € 50,00 per persoon kun je helpen de overlevingskansen van de mensen die je dierbaar zijn te vergroten. Bovendien wordt door veel verzekeraars de cursus geheel of gedeeltelijk vergoed.
Hierna kun je voor € 20,00 per jaar een herhalingsavond reanimatie/AED volgen EN een extra avond stabiele zijligging!

NIEUWE CURSUS REANIMATIE EN AED!
De cursus Reanimatie en AED is reeds meerdere keren gegeven. Mocht U als goed voornemen op Uw lijstje hebben staan dat U nu eindelijk wilt gaan leren reanimeren….neem dan contact op en meld U aan via secretariaat@ehbovoorthuizen.nl

Terug naar het cursusaanbod